Intel-core-i5-2500k-processor-6m-cache-3-30-ghz-box-bx80623i52500k.32759566
10 aus 10

Intel Core i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) Box (BX80623I52500K)

Bester Preis bei Amazon

Test für Intel Core i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) Box (BX80623I52500K)

Zeige 91- 100 von 401
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

kullananvarmi.gen.tr
21 Dezember 2013
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

Lord_Tito, Prisjakt
10 Dezember 2013
  • Zusammenfassung: Billig och klockar underbart lätt utan några större volthöjningar! Är nog den mest prisvärda processorn jag har köpt. Kör med CF 7970 och processorn flaskar inte grafikkorten när den ligger på 4.5Ghz
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

Chrille_22, Prisjakt
30 November 2013
Insgesamt 10
10
Geschwindigkeit 8
8.0

Processore dall'altissime prestazioni

One_Master, Ciao
26 November 2013
  • Exzerpt: I5 2500K è un processore con altissime prestazioni basato su architettura sandy bridge e oltretutto è una serie "K" e questo permette allo stesso, se supportato da una scheda madre compatibile di utilizzare il processore per fare overclock, e poter sfruttare la VGA integrata che possiede! OVERCLOCK Per quanto riguardo l'overclock questo prodotto parte da una frequenza di base di 3,30 Ghz e grazie alla nuova architettura "sopracitata" ha il moltiplicatore ...
  • Pro: Vedi
  • Kontra: No
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

petunius, Prisjakt
21 November 2013
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

Asprarn, Prisjakt
18 November 2013
Insgesamt 10
10

A resonable cpu for the price.

OLE GERMER, Amazon
14 November 2013
  • Zusammenfassung: I use to do computer aided design using Solid Works, Inventor and Solid Edge and of course AutoCAD so I was always worried about speed. This one does well enough to do that but I really do not need it anymore.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Performance accrus et Multi-tâche

gromicko06, priceminister.com
9 November 2013
  • Exzerpt: Le Core i5 2000 est le milieu de gamme des processeurs dit " Sandy Bridge". Il est Moins Moins onéreux que les Core i7 2000, mais ils en reprennent les grandes lignes : mode Turbo, puce graphique intégrée, nouveau jeu d'instructions et fréquences élevées. Il se loge uniquement sur les cartes mères à socket 1155 (chipsets Intel P67 et H67). Il a 4 c?urs dont la fréquence d'origine est de 3,3 GHz. C'est élevé et peut même atteindre 3,7 GHz avec le mode Turbo.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

snejk2, Prisjakt
8 November 2013
  • Zusammenfassung: Klockar bra. Kör min i 4,3 GHz även om den klarar mer. Klarar man sig utan HT ser jag ingen vits med att köpa motsvarande i7 eller en Haswell. Blir toppbetyg för mig, kör inte med stockkylare dock, vet inte hur den låter.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

PapiJumpable, Prisjakt
30 September 2013
  • Zusammenfassung: Riktigt bra CPU som klarar allt jag slänger på den fint. Känner inget behov av att överklocka, men det finns i alla fall gott om utrymme ifall jag känner för det i framtiden.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
<< Vorherige Seite Nächste Seite >>