Intel Core i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) Box (BX80623I52500K)
9.1 aus 10

Intel Core i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) Box (BX80623I52500K)

Bester Preis bei Amazon

Test für Intel Core i5-2500K Processor (6M Cache, 3.30 GHz) Box (BX80623I52500K)

Zeige 81- 90 von 422
Insgesamt 10
10

Perfekt

dj_of_life, Prisjakt
15 April 2015
  • Zusammenfassung: Det har nog i princip aldrig tillverkats en teknisk pryl som ger mer prestanda per krona sett över en livscykel. Man kan tycka att livscykeln borde vara över, köpte den för fyra år sedan och den håller fortfarande riktigt bra!
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Perfekt

Shinragul, Prisjakt
23 März 2015
  • Zusammenfassung: Ca 4-5 år sedan jag köpte den här under en rea tid för 1.2k. Jag har fortfarande ingen orsak att byta, även sedan jag skaffat 980gtx. Det här är ett av mina top 3 köp av data-produkter genom tiderna, i en lång historia av att bygga och meka med datorer.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Still great.

Thomas Perez, Amazon
21 März 2015
  • Zusammenfassung: Bought this almost 4 years ago, still a very viable CPU and overclocks really well (I have it at 4.5 GHz with no issues). It keeps really cool as well under load (usually hovers at 30-35C under load with Cooler Master Hyper 212 Plus).
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Perfekt

Faager, Prisjakt
16 März 2015
  • Zusammenfassung: Jag byggde ihop en dator med denna processor för 3 år sedan och det går fortfarande inte att för en rimlig peng köpa en processor som spöar denna. Med en ny i5:a verkar du vinna typ 10% i processorkraft, så det är knappast värt att uppgradera om du sitter på en sådan här gammal goding.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Five Stars

Reggie Barkley "Reginald Barkley", Amazon
12 März 2015
Insgesamt 10
10

Five Stars

edgar Caicedo, Amazon
11 März 2015
Insgesamt 10
10

What a chip, shame about the stock cooler than come with it

Scott Packer "Scott", Amazon
26 Februar 2015
  • Zusammenfassung: Don't usually write reviews, but as this is still for sale 4 and a half years after buying it and is still going strong I thought it deserved a(nother) good review. this has been over-clocked to 4.5 and I have to say I don't think i've pushed it as far as it can go with my cooler (zalman) if you got...
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Perfekt

Mr-_Andersson, Prisjakt
10 Februar 2015
Insgesamt 10
10

Still kicking after 2. 5 years. I'm not ...

C. J. Hinkle "gadget freak", Amazon
28 Januar 2015
Insgesamt 10
10

Perfekt

ZaInT, Prisjakt
26 Januar 2015
  • Zusammenfassung: 5 år och fortfarande ser jag ingen anledning att uppgradera. Har varit, är och kommer under den närmsta tiden att vara en underbar processor med hög prestanda per krona.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
<< Vorherige Seite Nächste Seite >>