Crysis-2.33351050
8.7 aus 10

Crysis 2

Bester Preis bei Amazon

Test für Crysis 2

Zeige 171- 180 von 258
Insgesamt 2
2.0

I also disagree...

ChesterCopperpot, Empire Online
6 April 2011
  • Zusammenfassung: Empire your review is wrong. This game is utter shite. The AI is completely broken, walking into walls or circling on the spot not noticing when you shoot them in the face, the multiplayer is unbalanced and the servers can't host a game for more than a minute without you having to be redirected to a new host. This then repeats itself ad nauseum. Yes the game looks lovely....and that's it.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 8
8.0

Erfahrungsberichte

Leifiplomerosftw, Prisjakt
5 April 2011
  • Zusammenfassung: Bland det snyggaste jag sett i spelväg och interaktiva spel är alltid trevligt. Spelet kunde gott ha varit längre men jämfört med dagens spel så följer den samma standard, dvs 6-8 timmar speltid single player. 348kr, tveka inte.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 7
7.0

Erfahrungsberichte

dannovarius, Prisjakt
5 April 2011
  • Zusammenfassung: Bortser man från grafiken som kanske var en initial besvikelse är Crysis 2 fortfarande ett underhållande actionspel med jämförelsevis bra variation och möjligheter att tilltala olika spelstilar i och med nanosuit. Jag hade betydligt roligare med detta spel än de tre senaste installationerna i CoD-serien åtminstone.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 7
7.0

Erfahrungsberichte

brajonk, Prisjakt
3 April 2011
  • Zusammenfassung: Okej det är en portning gillar inte alls det , men det är rätt snyggt faktiskt ! kör på max har ändå mellan 50-60fps :) FAktiskt kul oxå ! (aldrig spelat ettan) och jag fick ju mitt spel en vecka efter realese(tack MEGASTORE.se) Gillar grafiken och det mesta i multiplayern , enda ja hatar är att shotgun är helt jävla värdelös! ser på youtube då vissa får 1shot headshot kills :S ja har skjutit 4-5skott utan att döda :( gillar shothuns i alla spel ..
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 2
2.0

If you like Crysis 1 then do NOT buy this game

FastMike, Amazon
2 April 2011
  • Zusammenfassung: The box this game came in said Crysis 2 and the disk has Crysis 2 printed on it, but this is NOT Crysis 2. It's similar to Call of Duty 4 or Black Ops. Do this, jump here, push that, and if you don't you either die or can't progress through the map. There is no way to save your progress, it uses check points. If you die you restart the map from the very beginning, all the guys you killed are now alive again.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

annsofi - 2011-04-02

annsofi, cdon.se
2 April 2011
Insgesamt 4
4.0

Ett skämt

D_booy, Ciao
31 März 2011
  • Exzerpt: Förord Crysis: År 2007's tuffaste spel totalt sprängde bort sina spelares ögon med sin visuella skönhet. Själva spelet i sig med sin story var heller inte så pjåkig utan helt och hållet hållbar. Aliens blir upptäckta på en koreansk ö och med människornas hjälp så börjar dom ta över våran värld. Crysis Warhead: Strax efter kom det här spelet som hade finslipad grafik, samma resultat fast till ett lägre krav på prestanda.
  • Pro: Kontroller, grafik
  • Kontra: Alldeles för mycket
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 3
3.0

Erfahrungsberichte

carlmagnuso, Prisjakt
31 März 2011
  • Zusammenfassung: Spelet är en konsolport, det märks. Systemkraven är lägre än Crysis 1 (!). Texturerna har lägre upplösning än Crysis 1. Banorna är mer linjära och instängda. Det finns inte i närheten så många möjligheter att använda olika taktiker. Gör man inte precis som spelutvecklaren tänkt är man död. Jag hade stora förväntningar på detta spel, men dessa förväntningar infriades inte alls.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 7
7.0

Erfahrungsberichte

crooan, Prisjakt
31 März 2011
  • Zusammenfassung: Håller med om att Crysis 2 har tappat lite av den charm som fanns i ettan. Även jag saknade de ögonblicken i ettan då man traskade fram ur skogen och såg hur ett stort landskap öppnar sig framför en, mjukt belyst i soluppgång. Grafiken är precis som ettan helt fantastisk, men den deprimerande postapokalyptiska stadsmiljön förtar lite av upplevelsen. Tempot är också mer forcerat - i ettan kände man sig som jägaren men här känner man sig jagad.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 3
3.0

Erfahrungsberichte

carlmagnuso, Prisjakt
31 März 2011
  • Zusammenfassung: Spelet är en konsolport, det märks. Systemkraven är lägre än Crysis 1 (!). Texturerna har lägre upplösning än Crysis 1. Banorna är mer linjära och instängda. Det finns inte i närheten så många möjligheter att använda olika taktiker. Gör man inte precis som spelutvecklaren tänkt är man död. Jag hade stora förväntningar på detta spel, men dessa förväntningar infriades inte alls.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
<< Vorherige Seite Nächste Seite >>