Crysis-2.33351050
8.7 aus 10

Crysis 2

Bester Preis bei Amazon

Test für Crysis 2

Zeige 21- 30 von 258
Insgesamt 10
10

Crysis 2

pmrj, GameVicio Brasil
16 September 2013
  • Exzerpt: O Ultimo jogo que me chamou atenção pela longa diferença grafica dos demais foi o God of war um jogo que prende a atenção do Jogador apos ele tive de novo essa sençação de estar vivendo o enredo do jogo simplesmente Crysis 2 prende a atenção do jogador excelente jogo
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 8
8.0

Crysis 2- Il carisma dell'armatura.

Maelice, Ciao
12 September 2013
  • Exzerpt: Roboanti esplosioni, forza titanica, salti olimpici, passo felpato e la cara vecchia New York. Start spreading the news, I am leaving today, I want to be a part of it, New York, New York. Sulle note del vecchio successo di Sinatra reinterpretato in guisa ...
  • Pro: Hanno controllato il telegiornale credendo stesse accadendo davvero .
  • Kontra: Approccio stealth eccessivamente permissivo
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

I enjoy the game so far.

gunfighterfrank, Ebay
7 September 2013
  • Zusammenfassung: well I think so far as I have played for a little bit that it is pretty good. the graphics are great. and it plays well with a midrange card on extreme settings, 20" monitor at 1600:900 have not yet played it all through just about an hour of learning it. it does seem a bit liner. I don't have good enough internet connection to play multiplayer. but I like what I have so far.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 2
2.0

Erfahrungsberichte

Kingsthrone, Prisjakt
11 Juni 2013
Insgesamt 10
10

wow A big step up from Warhead. Crytek continues to raise the bar.

1ianfarah, Ebay
6 Juni 2013
  • Zusammenfassung: If you like first person shooter games prepare to love first person shooter games. I would recommend this for any one who has a system of at least A dual core processor and a graphics card with some real horse power.After you start this game you should prepare to lose day's at a time immersed in incredible graphics and mind blowing game play.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 8
8.0

Erfahrungsberichte

annenn, retro spelbutiken
23 Mai 2013
  • Zusammenfassung: Gillar du FPS spel? Gillar du att bli skrämd? Ja, då är Fear 3 ett perfekt spel för dig.Spelaren får ta sig an rollen som Point Man som även har varit huvudrollen i de två tidigare spelen. Point Man och hans bror Paxton Fattel är fast i en cell och det man får göra i den första banan är att ta sig ut därifrån och gå igenom en kloak. För min del tog det några banor innan jag blev riktigt fäst vid spelet.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 10
10

Erfahrungsberichte

Derpina, retro spelbutiken
23 Mai 2013
  • Zusammenfassung: Många uppföljare till spel kan vara halvdana, eller likadana som de tidigare. Men Fear 3 är allt annat än dåligt.I historieläget, spelar du som \"Point Man\", de tidigare spelens huvudroll. Du och din bror Paxton Fattel, befinner er i en cell. Den första banan går ut på att ni ska ta er ut ur den samtidigt som ni tar er an trupper av soldater och tar igenom kloakerna.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 8
8.0

Erfahrungsberichte

Hanako, retro spelbutiken
23 Mai 2013
  • Zusammenfassung: Många uppföljare till spel kan vara halvdana, eller likadana som de tidigare. Men Fear 3 är allt annat än dåligt.I historieläget, spelar du som "Point Man", de tidigare spelens huvudroll. Du och din bror Paxton Fattel, befinner er i en cell. Den första banan går ut på att ni ska ta er ut ur den samtidigt som ni tar er an trupper av soldater och tar igenom kloakerna.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 8
8.0

Erfahrungsberichte

Alvaries, retro spelbutiken
23 Mai 2013
  • Zusammenfassung: Day 1 Studios tar över utvecklingen efter Monolith, som har utvecklat de två fösta spelen i den hyllade skräckserien. Jag har spelat igenom F.E.A.R. 3, och avgör om Day 1 Studios var rätt studio att fortsätta utvecklingen.Det var väldigt, väldigt längesedan jag spelade F.E.A.R. Jag var en liten pojkspoling vid den tiden och vågade inte ens spela klart spelet.
  • Den ganzen Bericht lesen Translate to Deutsch
Insgesamt 8
8.0

Li - 2013-05-03

Li, cdon.se
3 Mai 2013
<< Vorherige Seite Nächste Seite >>